علی محمد مودب در بزرگداشت «شاهرخ اورامی»
اورامی با حفظ پوشش كُردی درس پاسداشت هویت ملی داد
این شاعر با بیان اینكه در تاریخ ما زمانی با زور لباس سنتی مان را از تن ما درآورده و لباس دیگری به تن ما كردند، افزود: این كه در این روزگار شاعری لباس سنتی خود را می پوشد بسیار مهم و ارزنده است می تواند درس پاسداشت هویت به ما بدهد.مودب در پایان پیشنهاد كرد كه هنرمندان طراح با تكیه بر سنت های اصیل ما پوشاك نوینی طراحی كنند تا ما كم كم از این تقلید صرف در پوشش فاصله بگیریم.
ﺳﻪشنبه 22 اسفند 1391
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، محمد علی مودب شاعر و مدیر موسسه شهرستان ادب در آیین نكوداشت شاهرخ اورامی شاعر آیینی اهل سنت استان كردستان اظهار كرد: اورامی از شاعرانی بود كه دلسپردگی به میهن و ملت و مردم به خوبی در او قابل تشخیص بود.
وی ادامه داد: یكی از نشانه های این دلسپردگی به ملیت، نوع پوش ایشان بود كه همواره در جلسات مختلف با لباس كردی حاضر می شد و به كرد بودن خود افتخار می كرد.
مودب افزود: حفظ پوشش كردی از سوی شاعری مانند اورامی یك حركت ارزشمند بود؛ حركتی كه خود، شعر بود و می تواند به عنوان یك حركت جدی فرهنگی برای پاسداشت داشته های خودمان محسوب شود.
این شاعر با بیان اینكه در تاریخ ما زمانی با زور لباس سنتی مان را از تن ما درآورده و لباس دیگری به تن ما كردند، افزود: این كه در این روزگار شاعری لباس سنتی خود را می پوشد بسیار مهم و ارزنده است می تواند درس پاسداشت هویت به ما بدهد.
مودب در پایان پیشنهاد كرد كه هنرمندان طراح با تكیه بر سنت های اصیل ما پوشاك نوینی طراحی كنند تا ما كم كم از این تقلید صرف در پوشش فاصله بگیریم. این شاعر شناخته شده در پایان ابیاتی از سروده هایش را قرائت كرده و به روح شاهرخ اورامی تقدیم نمود.
منبع:
حوزه هنری